Handelsbetingelser

Betaling:
Primeoutlet modtager betaling med Visa, Maestro, MasterCard og PayPal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK - Danske kroner og er incl. moms.

Primeoutlet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering:

Primeoutlet leverer alle bestillinger for 38,- kr til alle EU lande inden for 3-6 dage.

Der er mulighed for afhentning ifølge aftale.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikationsfejl.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Primeoutlet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Prime Outlet
Hovedgaden 34
6621 Gesten

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Vi tror på 100% på kvaliteten af ​​vores produkter. Hvis du mod al forventning fortryder dit køb, kan du sende produktet tilbage, og få pengene tilbage. Husk at du ikke må fjerne mærkerne fra produktet, hvis du vil have dine penge tilbage. Og det er vigtigt, at du skal have et Track & Trace Nummer når du returnerer varen til os.

Vi vil ikke stille spørgsmålstegn ved din beslutning, men vi vil alligevel gerne at du giver os feedback, så vi kan blive bedre. Vi ønsker at forbedre vores produkter og vores brand hver dag og hele tiden.

Vi refunderer ikke forsendelsesomkostninger. Alt hvad, der er beskadiget som følge af eksterne faktorer, f.eks. på grund af dårlig håndtering fra kundens side, er ikke omfattet af denne returpolitik. Vi forbeholder os retten til ensidigt at ændre, suspendere eller afslutte denne politik, eller i tilfælde af misbrug af fortrydelsesretten at udelukke kunden fra dennes anvendelse.

Hvis du kun bestiller for at returnere produktet, skal du skåne os sådan noget shite. Garantien må ikke bruges til folk, som køber med det formål at returnere. Vi refunderer ikke køb på grund af økonomiske vanskeligheder eller i det hele taget dårlig økonomisk planlægning. Overvej dit budget inden købet.

 

Du kan kontakte os direkte ved at sende e-mail til team@primeoutlet.dk