Kagemand og Sprællemand..

HUMMEL team Prime Outlet

Men det er ikke det, der er det vigtige, for nu skal vi nok komme til det (det med sprællemanden og kagemanden). Vi mødtes på Fame skolen i Odense, og siden har vi været fælles drevet af, at livet skal pakkes ud, og verden tages ind. 

Det fortsatte vi så ellers med i hver sin retning og stil i årene der fulgte. Hans-Christian har for eksempel både været skorstensfejer, urmager og landbrugsmedhjælper, før han holdt op med at løbe i siksak mod balletakademiet i Mannheim i 90’erne og følgende groede fast til de skrå brædder i Tyskland i mange år. (Du har gættet rigtigt, det er ham, der er sprællemanden). Flemming var mindre vægelsindet og lavede knapt så mange piruetter på sin vej mod horisontens krumning.
Hans eventyrlyst sendte ham ret hurtigt i fast rute mellem Asien og Danmark i en lang årrække med småkager som speciale (så fik du også kagemanden ud af dåsen). Nu er vi igen landet lidt mere side om side, blot i Jylland, hvor vi blandt andet futter lidt rundt i en kajak fra tid til anden og prøver at enes om, hvor vi skal hen. Og det lykkedes os netop på sådan en tur at indse, at vi da selvfølgelig skal gøre meget mere sammen for at tage verden ind, så alle kan pakke bedre ting ud i deres liv. For vi gider ikke modtage flere pakker med elektriske varmesokker, som allerhøjest kan hæve temperaturen på en dykkers fødder med en halv grad mere end vandet i Lillebælt på en vinterdag.

Vi synes også, det var ekstremt træls, da en af os modtog en termo-vest mærket størrelse XL, som røg direkte ned til de andre grillhandsker i skuffen, da ingen med respekt for den menneskelige anatomi ville vove at krænge den ud over noget større end en hånd. Måske har du været mindre uheldig, men vi tror alligevel, du kender til udfordringen med at gennemskue, hvad du egentlig får for pengene, når du køber noget online.

Og det er det, vi gerne vil gøre lettere for dig med Prime-Outlet. What you see, is what you get!

Det eneste vi kan love dig, du ikke får, er mere af det samme bras, der allerede findes alt for meget af derude. Ingen ved, hvor vores kajakker bærer os hen, og hvad vi bringer med hjem fra gang til gang. Men vi lover dig, at det hele havner her, hvor du kan glæde dig til at gå på opdagelse i god kvalitet til få penge.